مراقبتهای پس از پرکردن دندان
* بعداز پرکردن دندانها تا دو ساعت چیزی میل نشود.
* در صورت پرکردن دندانها با مواد همرنگ به جهت جلوگیری از تغییر رنگ تا سه روز از خوردن و نوشیدن مواد رنگی پرهیز کنید.
* درصورت پرکردن با آماگام بیست و چهار ساعت برروی دندان پرشده فشاری وارد نشود و بعداز آن درصورت بلندبودن پرکردگی برای رفع مشکل مراجعه شود.
* درصورتی که به علت نزدیکی به عصب دندان از دارو و عایق زیر پرکردگی استفاده شده باشد ممکن است دندانها تا مدتی به گرما و سرما و جویدن حساس بوده و با گذشت زمان بهبود می یابد.
* عمر مواد پرکردنی همانند تمام محصولات دیگر دائمی نبوده و پس از مدتی نیاز به ترمیمی مججد خواهد بود . لذا هر شش ماه الی یکسال برای ویزیت مجدد و اطمینان از عدم پوسیدگی مجدد و کیفیت پرکردگی به دندانپزشک خود مراجعه فرمایید.
* هرچه پرکردگی کوچکتر و فشارهای جویدنی بر آن کمتر و رعایت بهداشت مناسب تر باشد، عمر ترمیم بیشتر خواهد بود.
* دندانهای ترمیم شده میتوانند مجددا پوسیده شوند. بنابراین رعایت بهداشت دهان و دندان ضروری است و باعث عمر بیشتر ترمیم می شود.
* مقاومت دندان ترمیم شده نسبت به دندان طبیعی کمتر است. بنابراین خوردن و شکستن غذاهایی نظیر پسته، فندق، ته دیگ، شکلاتهای سفت و ..... باعث شکستن ترمیم یا دیواره باقیمانده دندان می شود.
* در صورت پرکردن دندانها با مواد همرنگ به جهت جلوگیری از تغییر رنگ تا سه روز از خوردن و نوشیدن مواد رنگی پرهیز کنید.
* درصورت پرکردن با آماگام بیست و چهار ساعت برروی دندان پرشده فشاری وارد نشود و بعداز آن درصورت بلندبودن پرکردگی برای رفع مشکل مراجعه شود.
* درصورتی که به علت نزدیکی به عصب دندان از دارو و عایق زیر پرکردگی استفاده شده باشد ممکن است دندانها تا مدتی به گرما و سرما و جویدن حساس بوده و با گذشت زمان بهبود می یابد.
* عمر مواد پرکردنی همانند تمام محصولات دیگر دائمی نبوده و پس از مدتی نیاز به ترمیمی مججد خواهد بود . لذا هر شش ماه الی یکسال برای ویزیت مجدد و اطمینان از عدم پوسیدگی مجدد و کیفیت پرکردگی به دندانپزشک خود مراجعه فرمایید.
* هرچه پرکردگی کوچکتر و فشارهای جویدنی بر آن کمتر و رعایت بهداشت مناسب تر باشد، عمر ترمیم بیشتر خواهد بود.
* دندانهای ترمیم شده میتوانند مجددا پوسیده شوند. بنابراین رعایت بهداشت دهان و دندان ضروری است و باعث عمر بیشتر ترمیم می شود.
* مقاومت دندان ترمیم شده نسبت به دندان طبیعی کمتر است. بنابراین خوردن و شکستن غذاهایی نظیر پسته، فندق، ته دیگ، شکلاتهای سفت و ..... باعث شکستن ترمیم یا دیواره باقیمانده دندان می شود.